A férfi stílusa

Kép
Sztárok

Liu Shaolin Sándor: tavaly valóra váltottuk egy régi álmát!

Liu Shaolin Sándor régóta szerette volna modellként is kipróbálni magát. Mi pedig nagyon szerettük volna őt lefotózni "A férfi stílusa" rovatunkba. Így 2018-ban két kívánság teljesült egyszerre.

Kép
Sztárok

ByeAlex elárulta, mi a legfontosabb egy lányon szerinte - INTERJÚ

Énekes, producer, zeneszerző, de az egyik legmenőbb divatmárka, a Michael Kors reklámjának zenéje is az ő nevéhez fűződik - de hogy is áll ByeAlex igazából a divathoz?

Kép
Sztárok

Interjú Shane Tusuppal, A férfi stílusa e havi sztárjával - VIDEÓ

A 2017-es január-februári számunk A férfi stílusa rovat sztárja ezúttal Shane Tusup, Hosszú Katinka legendásan temperamentumos és profi edzője és férje.

Kép
Sztárok

"Szerintem egy nő legyen természetes, ne akarjon mást mutatni."Interjú a kétszeres olimpikon Szilágyi Áronnal

A 2015-ös júniusi InStyle-ban kérdeztük őt A férfi stílusa rovatban. Akkor még csak 25 éves volt, de már akkor a fél világ büszke volt rá (hát még most, a második aranya után - a szerk.). Olimpiai és világbajnok kardvívónk a sportolás mellett két egyetemre jár egyszerre. S ha ez még mind nem elég, egy tehetséggondozó alapítványnál végez jótékony tevékenységet és előadás-sorozattal járja az ország iskoláit.

Kép
InStyle TV

Vitáris Iván: "Ez a zene megtalált minket" - VIDEÓ

Hosszú hajú, magas srác. Minden mozdulatával a 70-es évek rocjsztárjainak stílusát idézi. Nem utánoz senkit, beleszületett a rock & rollba. Ő az Ivan & The Parazol frontembere, énekes-dalszerzője.

Kép
InStyle TV

Exkluzív: Freddie elárulta, miről szól valójában a Pioneer - VIDEÓ

Szép volt, Freddie! Az InStyle Style Award Fiatal tehetség kategóriájának győztese nyerte A Dal döntőjét, ezzel egyenes az út az Eurovíziós Dalfesztiválra a Pioneer című slágerrel.

Kép
Életmód

Megjelent a márciusi InStyle, a címlapon Farkas Franciska, Weisz Fanni és Polgár Odett

Megjelent az új InStyle! Három rendkívüli magyar tehetség - Farkas Franciska, Weisz Fanni és Polgár Odett - címlapfotójával foglalunk állást a sokféleség ünneplésének diskurzusában, akik stílusukkal, nagylelkűségükkel és tehetségükkel érdemelték ki azt, hogy a magazin történetében először egyszerre hárman mosolyognak a címlapon.

Kép
Életmód

Izmok és romantika: A 6 legjobb film Ryan Reynoldstól

Ryan Reynolds már évek óta próbál kilépni a "sármos férfi egy romantikus vígjátékban" szerepkörből, és bebizonyítani a közönségnek, hogy több van benne (rajta), mint pár tökéletesen kidolgozott izom. Karrierje során már sok-sok arcát megmutatta, de egy ellen nem harcolhat, tényleg jó pasi!

Kép
Stílus

6 dolog, amit egyetlen harmincas férfinak sem lenne szabad viselnie

Harmincon túl nemcsak a nők, de a férfiak is sokszor melléfognak, ha az ízléses megjelenésről van szó, hiszen nem realizálják, hogy a kor előrehaladtával a stílusuknak is változni, érni kell. A következő néhány stílustipp azonban nagy segítség azoknak, akik a divat sokszor ismeretlen területein néha eltévednek!

Kép
Stílus

Top10: Szavazz Fluor Tomi legjobb sapkáira!

A július-augusztusi InStyle-ba az interjút Buda Márton, a fotókat Éder Krisztián készítette Fluor Tomival, aki a fotózás kedvéért sem volt hajlandó megválni állandó kiegészítőjétől, a sapkától. Hogy miért, azt ide kattintva tudhatjátok meg a fotózáson készült werkvideóban.

Kép
InStyle TV

Így viseld a párod ingjét - VIDEÓ

Ha reggel nem a lakásodon ébredsz és nincs mit felvenned, akkor egy férfiing életmentő lehet!: )

Kép
Sztárok

Wimbledon 10+1 legstílusosabb férfija

Lehet, hogy Wimbledon sokaknak csak a teniszről szól, de nem nekünk. A sportesemény arra is remek alkalom, hogy a sztárok tökéletes outfitjükben csilloghassanak.Persze nem csak a női hírességekről van szó. A következő férfiak megmutatják, hogyan kell egy teniszmeccsen is stílusosan kinézni!

Kép
InStyle TV

Fluor Tomi elárulja, miért nem veszi le soha a sapkáját - VIDEÓ

Fluor Tomi még csak 27, de többször is volt már lent és fent. Most karrierje abszolút felszálló ágban, magánélete pedig rendben van. "Olyan, mintha folyamatosan a vállukon vinnének a rajongók" - mondja.

Kép
Stílus

A divathetek legstílusosabb férfijai

Habár a legtöbbször mindenki a sztárokra vagy a női modellekre kíváncsi egy-egy divatbemutató kapcsán, érdemes kicsit körbe nézni a közönség sorai közt, hiszen sokszor a legstílusosabb és valljuk be, legvonzóbb férfiakat ezeken a divateseményeken pillanthatjuk meg. Nekünk ők a kedvenceink!

Kép
Sztárok

Szavazz a legstílusosabb férfiakra!

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait testvérlapunk, a Playboy. A Playboy Man of the Yearen ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák majd a gálán.

Kép
Stílus

A férfi stílusa: Boldog születésnapot, Brad Pitt!

Brad Pitt, a világ egyik legsármosabb színésze ma töltötte be 51. születésnapját. Ez alkalomból egy kis visszatekintéssel készültünk: nézzük végig együtt Brad stílusevolúcióját képekben!

Kép
InStyle TV

Werkvideó: Öt stílusos férfi az InStyle-ban

A július-augusztusi InStyle-ban öt stílusos férfi - Apáti Bence, Árpa Attila, Fehér Balázs, Makranczi Zalán, Simon Kornél - mutatkozik be (újból), mert (még mindig) odavagyunk értük.

Kép
Stílus

Megjelent az új InStyle, a címlapon az elképesztően szexi Cameron Diaz!

Megjelent a július-augusztusi InStyle! A címlapon Cameron Diaz, aki negyvenen túl is elképesztően szexi, ráadásul sorra jönnek ki új filmjei mostanában. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Sztárok

5 dolog, amit nem tudtál Kásás Tamásról

Kásás Tamás a júliusban megrendezendő budapesti vízilabda-Európa-bajnokság férfi nagykövete. Nemrég nyitotta meg éttermét, a Tommy di Napolit, ahová a dél-olasz ízeket hozza el, egyenesen Nápolyból, a Vezúv lábától. A júniusi InStyle-ban alaposan kifaggattuk őt ezekről is.

Kép
InStyle TV

Kásás Tamás a júniusi InStyle-ban - werkvideó

Kásás Tamás a júliusban megrendezendő budapesti vízilabda-Európa-bajnokság férfi nagykövete. A napokban nyitotta meg éttermét, a Tommy di Napolit, ahová a dél-olasz ízeket hozza el, egyenesen Nápolyból, a Vezúv lábától. A júniusi InStyle-ban alaposan kifaggattuk őt ezekről is.

Kép
Stílus

Balettművésszel reklámozza új kollekcióját Lakatos Sándor

Nem mindennapi felkérést kapott Bajári Levente, az Operaház balettművésze. Lakatos Sándor divattervező őt kérte fel arra, hogy legújabb kollekciójának arca legyen.

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker az InStyle áprilisi címlapján

Megjelent az áprilisi InStyle új méretben, most még kedvezőbb áron, a címlapon Sarah Jessica Parkerrel, aki végre cipőket tervezett. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Kép
Sztárok

12 stílusos férfi az Oscar-partiról

Azt már láthattátok, hogy szerintünk kik voltak a 2014-es Oscar-gála legstílusosabb sztárjai. Most megmutatjuk, hogy kik voltak a kedvenceink az afterpartin a férfi nem képviselői közül.

Kép
Sztárok

A férfi stílusa: Daniel Radcliffe meglepő imidzsváltása

Daniel Radcliffe meglepő imidzsváltáson ment át az elmúlt hónapokban.

Kép
Sztárok

Bradley Cooper Gucciban ünnepelte az Amerikai botrányt

Bradley Cooper Gucciban ünnepelte meg, hogy újabb díjjal gazdagodott legutóbbi filmje, az Amerikai botrány – ezúttal a Screen Actors Guild Awards díjátadóján.

Kép
InStyle TV

Csányi Sándor a decemberi InStyle-ban

December elején kezdik vetíteni a hazai mozik a Csányi Sándor főszereplésével forgatott Coming out című vígjátékot. A filmben egy olyan meleg férfit alakít, aki – bár eleinte tiltakozik ellene – lassan beleszeret egy nőbe. A kasszasikernek ígérkező karácsonyi mozi mellett különböző produkciókban áll színpadra, A férfiagy című egyszemélyes előadására év végéig elkeltek a jegyek.

Előző oldal
Következő oldal